ЗА НАС

ASP Group е основана како извозна и увозна компанија во 1998 година. ASP Group од 2010 година продолжува со своето производство во затворен простор кој има 2000 m2 во обувка, мебел, џинс и текстилна индустрија.

МИСИЈА

ASP Group е основана како извозна и увозна компанија во 1998 година. ASP Group од 2010 година продолжува со своето производство во затворен простор кој има 2000 m2 во обувка, мебел, џинс и текстилна индустрија.

Ние тежнееме да бидеме силен партнер за решенија и компанија која е следена во секоја област со растење на контролиран и здрав начин.

ВИЗИЈА