KENDA FARBEN

Лепила за водена база

 • ECOSAR MW 116 (5-10 KG)
 • ECOSAR MW 135 JNC (10 KG)
 • ECOSAR 16 PIU (5 KG)
 • ECOSAR 16 PLUS

Неопран лепила

 • SAR 19
 • SAR 21
 • SAR 136
 • SAR 137
 • SAR 138

PU

 • SAR 99P
 • SAR 99PL 
 • SAR 136SPR
 • SAR 406UV
 • SAR 406

Боја / крем

 • Велур
 • Антички
 • Толедо
 • Серија Орли

Восок

 • Цера Абралукс
 • Цера Карнауба
 • Цера Бравакс
 • Цера восок линија
 • Цера Абрасива
 • Поправка на боички

Ве молиме контактирајте со нас за детални информации.