LATEX

Дебелина: 1.5 mm, 2 mm, 3 mm, 4 mm, 6 mm, 8 mm

Густина: 15, 20, 25, 30

Дебелина: 1.5 mm, 2 mm, 3 mm, 4 mm, 6 mm, 8 mm

Густина: 15, 20, 25, 30

Дебелина: 2 mm, 3 mm. (со ткаенина)

Густина: 18, 20, 25, 30

Дебелина: 2 mm, 3 mm. 

Густина:  25, 30

Боја: Зелена

Ткаенина: Печатено со алое вера

Дебелина: 2 mm, 3 mm. 

Густина:  25, 30

Боја: Сина

Тип:Антибактериски

Дебелина: 1.5 mm, 1.8 mm, 2 mm, 3 mm. 

Густина:  25, 30

Боја: Браун

Тип:Со содржина на гума

Ве молиме контактирајте со нас за детални информации.