Q&Q

За жени

  • Бришење-ѓон
  • Црна основа, црна површина
  • Црна основа, црна сјајна површина
  • Дебела основа, сјајна површина
  • Мат површина
  • Жолта површина

2.7 mm – 3.5 mm, 100*110

За мажи

  • Црна основа, црна површина
  • Црна основа, четка-исклучена  површина

4 mm- 5.5 mm, 100*110

За појас

2 mm- 3.5 mm, 100*160

Специјализирани за нарачки.

Ве молиме контактирајте со нас за детални информации.